IDPAL nyomtató

IDXPERT nyomtató

 

 

TLS2200 nyomtató

Brady - "A címke, amely tényleg ragad"

 

A W.H.Brady kiváló minőségű kábeljelölőinek használatát nem véletlenül írják elő a világ legjelentősebb vállalatai. A széles termékskála minden felhasználó számára biztosítja az optimális megoldás kiválasztását. A kábeljelölők anyagai megfelelnek az ipari környezet kihívásainak és a jogi (ROHS) előírásoknak egyaránt. Olyan mindenki számára ismert világcégek használják ezeket a jelölőket, mint a Nokia vagy a Vodafone, de a magas minőséget jól jelzi, hogy az amerikai vadászrepülőkben és az űrhajókban is Brady jelölőket találunk.

A Brady természetesen minden felhasználó igényeit igyekszik kielégíteni, ezért több eltérő tudású és kapacitású kábeljelölő nyomtatót fejlesztett ki. A termékskála az egyszerű, napi néhány címke készítésére alkalmas szalagnyomtatótól, a napi 24 órán keresztül is működni képes ipari nyomtatókig terjed.

 

Gyors szállítási határidővel megoldjuk bármilyen kábeljelölési problémáját. A Brady rugalmasságának köszönhetően egyéni problémák megoldását is vállaljuk.Várjuk kérdéseit a termékeinkkel kapcsolatban.

 

 

Profi Labels Kft

Tel/Fax: 261-1893

Mobil: 20-494-1660

E-mail: info@profilabelskft.hu

Web: www.kabeljeloles.hu

 

A W.H. Brady honlapján további információkat talál az általunk forgalmazott termékekről.

 

 

www.bradyeurope.com